Tervetuloa ammattitaitoisen ja laadukkaan huoltopalvelun pariin

Autohuolto ja muut auton korjaustyöt kannattaa jättää kokeneen ja asiakaslähtöisen alan yrityksen huoleksi – vain näin tiedät saavasi rahoillesi parasta vastinetta.

KaarVan palvelee asiakkaitaan Kempeleessä. Toimipaikkamme on varustettu nykyaikaisilla laitteilla ja kalustolla. Lisäksi henkilökuntamme kouluttautuu jatkuvasti vastatakseen uusimpien automallien tarjoamiin haasteisiin. Voit luottaa osaamiseemme turvallisin mielin, olipa kyseessä sitten pikainen öljynvaihto, perinteinen autohuolto tai kokonaisvaltaisempi koneremontti.

Määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto on perusteellinen kilometri- tai aikaperusteinen autohuolto. Pääsääntöisesti se esiintyy huolto-ohjelmassa, huoltovalon syttyessä, kerran vuodessa tai 15000 – 30000 kilometrin välein. 

Määräaikaishuolto on syytä hoitaa ajallaan, sillä sen yhteydessä vaihdetaan esimerkiksi ajoturvallisuuteen ja auton käyttöluotettavuuteen vaikuttavia osia, jotka kuluvat normaalikäytössä ja voivat hajotessaan aiheuttaa sekä korkeita lisäkustannuksia että suoranaisia vaaratilanteita – muun muassa sytytystulpat, jarrupalat, jarrulevyt ja jakohihna vaihdetaan tavallisesti määräaikaishuollon yhteydessä.

Huollon sisältö

Määräaikaishuollon yhteydessä käydään läpi koko auto tarkistaen samalla kaikki autonvalmistajan ennalta määrittelemät kohdat. Samalla vaihdetaan yleisimmät kulutusosat, suoritetaan öljynvaihto ja tehdään muut tarkistuksen yhteydessä ilmenneet huolto- ja korjaustyöt. Huoltotoimenpiteet ja vaihdettavat osat saattavat myös vaihdella hieman riippuen siitä, onko kyseessä bensiini- vai dieselkäyttöinen auto.

Huollon yhteydessä kerromme sinulle selkeästi autoosi tehtävistä toimenpiteistä. Saat esimerkiksi aina tietää, mitkä osat autoosi on vaihdettu ja miksi – haluamme ehdottomasti pitää yllä avointa ja läpinäkyvää palvelukulttuuria, jossa asiakas säästyy ikäviltä yllätyksiltä. Juuri siitä syystä saatkin meiltä parasta ja asiantuntevinta palvelua Oulun alueella.

Tervetuloa ammattitaitoisen ja laadukkaan huoltopalvelun pariin – huollamme ammattitaidolla kaikki automerkit ja -mallit!

Katsastushuolto

Katsastus edessä? Katsastushuolto auttaa! Määräaikaiskatsastus on säännöllisin väliajoin (yleensä vuosittain) ajoneuvolle tehtävä katsastus, jossa tarkastetaan esimerkiksi auton kunto ja liikenneturvallisuus.
Jos tuleva katsastus kuitenkin jännittää, kannattaa kääntyä ajoissa luotettavan ammattilaisen puoleen. Hoidamme halutessasi koko katsastusprosessin puolestasi: teemme tarvittavat huolto- ja korjaustoimenpiteet ja viemme auton katsastukseen. Mikäli katsastuksessa ilmenee joitakin huomautettavia vikoja, pistämme ne kuntoon ennen kuin viemme auton jälkitarkastukseen. Kun annat meidän huolehtia katsastuksesta, voit itse keskittyä ajamaan autollasi huoletta taas seuraavan vuoden ajan.

Öljynvaihto

Öljynvaihto on eräs tärkeimmistä auton perushuoltotoimenpiteistä, sillä ilman riittävää voitelua moottorissa syntyy liiallista kitkaa ja kulutusosat joutuvat entistäkin kovemmalle koetukselle. Pahimmassa tapauksessa edessä on kallis koneremontti. Siksi onkin hyvä huolehtia säännöllisestä öljynvaihdosta. Eri autovalmistajat ilmoittavat eri vaihtovälejä, mutta käytännössä öljynvaihto olisi hyvä suorittaa noin 15 000 kilometrin välein tai kerran vuodessa. Käytännössä operaatio on helppo ja nopea toimenpide – vanhat öljyt valutetaan ulos, vaihdetaan öljynsuodatin ja kaadetaan uusi öljy sisään. Näin moottorin voitelu on taas tehokasta ja kulumista ehkäisevää.

Pikahuolto

Paloiko autosta valo, tökkiikö ilmastointi vai olisiko aika vaihtaa pyyhkijänsulat? KaarVanille pääset pikahuoltoon ilman ajanvarausta. Auton pikahuolto kattaa kaikki pienet, alle 30 min kestävät toimenpiteet. Palvelussamme laatu, nopeus ja hinta todella kohtaavat. Kartoitamme äkilliset viat ja suoritamme pienimuotoiset korjaukset varmalla otteella.

Pikahuoltoon kuuluvat esimerkiksi:

  • Vikakoodien luku
  • Nopeat vianmääritykset
  • Renkaiden tarkastus
  • Tuulilasin paikkaus
  • Polttimon vaihto
  • Pyyhkijänsulkien vaihto
  • Ilmastointilaitteen huolto

Otamme asiakkaat vastaan saapumisjärjestyksessä.